? ?
Breakout Nuclear Blast Powermetal KWICK Heavy EMP RockHard Metal-Heart

Friday, 29. Dec. 2006

The collection of tribute bands appearing at stage on that day is unique and outstanding as well – both in terms of quality and quantity. Each band matches its original and is usually used to appear as sole headlining festival act. Once again, all of them will play up without expecting any kind if payment.

Running Order Friday

For information only and without responsibility and subject to change without notice.

  • 13.00 - 13.35 Uhr 35 Min Crowd in Anger
  • 13.50 - 14.30 Uhr 40 Min Gallon
  • 14.50 - 15.50 Uhr 60 Min Big Balls
  • 16.10 - 17.10 Uhr 60 Min Bongiovio
  • 17.30 - 18.30 Uhr 60 Min Gunz’n’Roses
  • 18.50 - 19.50 Uhr 60 Min The Greedy Bastards
  • 20.00 - 20.30 Uhr 30 Min Gitarrenweltrekord
  • 20.40 - 21.40 Uhr 60 Min Bastards
  • 22.00 - 23.00 Uhr 60 Min Stahlzeit